Milá slova po setkáních…

Milane moc děkuji za kašmírskou masáž i čas kolem ní. Díky tvým terapeutickým schopnostem jsem se mohla velice brzy cítit zcela v bezpečí a přesto že jsem aktuálně nebyla ve své kůži tak tvé provázení ještě před masáží mě dostalo příjemně do pohody a Klidu. Masáž pak pro mě byla plná vyživující péče v super bezpečném prostoru kdy jsem opravdu cítila že je to celé pro mě a o mě a nádherně se tak mohla spojit se svým tělem a dostat se do velice příjemného relaxovaném stavu a ještě si odnesla dost energie…. takže děkuji a doporučuji i dále 🙂

Jana Procházková

Milane, děkuji za včerejší společný čas, jak masáží, tak sdilením…bylo to pro mě hluboký a vážím si toho. Dotknout se podstaty skrze tvoji přítomnost – cítím velkou vděčnost.

Alena Novotná

Kašmírská masáž

Díky sezení jsem si uvědomila, kolik bolesti v sobě nosím. Po týdnu jsem si uvědomila, že se mi rozhodila psychika i celá záda, přestala jsem komunikovat s lidmi, jejichž energie pro mě těžká (v lásce jsem to s nimi komunikovala, že potřebujeme zvolit jiný druh komunikace a méně častý), po ústupu bolestí jsem začala cvičit. 3. den po léčení se mi záda zablokovala a postupně se rozbolavěla celá, obsypal se mi obličej ekzémem, který byl v době léčení v klidu na ústupu. A na Milanovi oceňuji ho klid, důvěryhodnost, bezpečné prostředí, vnímání a naciťování na mé potřeby. Po týdnu: řešila jsem čas a to mi nedovolovalo úplně se uvolnit, vnímat. Příště bych jsi chtěla více uvědomit, že si mohu dovolit říkat, co potřebuji. Po týdnu: příště bych si přála jít do poloviny bolesti, kterou jsem si původně zvolila, více komunikovat s průvodcem, naslouchat svému tělu, chtěla bych pro sebe umět si dovolit nespěchat, dovolit si čas pro sebe, více důvěřovat, že péče o mě pro něj není zátěží ( moje téma nejistota v přijímaní čehokoliv).

Anonymně

Osvobozování pánve

Milane, chci ti zpětné ještě jednou poděkovat… a slova na to nestačí…vazne ne… tolik emocí, prožitku co se odehrálo v mem vnitřním světě…dekuju za nádherné, citlivé, průvodcování na cestě k sobě…zase jsem si o kus blíž…❤️ Pohladil jsi mi duši…dojímá mě vzpominka na některé okamžiky pro mě nepoznané a přesto tak známé…to se musí prožít… 😁jsi člověk k tomu stvořený… ❤️ To ty víš…
Hledala jsem slova pro vyjádření hloubky toho prožitku a neexistuji… cítila jsem, ze jsem život, zivost..součást, jednota, vděčnost…uctu, respekt… k sobě, ke všemu a budu se k tomu často vracet… člověk pod tíhou roli, které si sám dal případně někdo jiný zapomíná na to, ze je bozsky tvor především ❤️
Nikola Gorská

Kašmírská masáž

Moc a moc ti děkuji za setkání. Bylo to pro mě ohromně inspirující. Děkuji i za to zklidnění. Hodně jsem si užila tvůj zájem o mě. Cítila jsem propojení přes tělo a duši. Vnímám podporu od tebe, všechna čest. Je hezké se sejít s někým, kdo má otevřené vědomí jako ty. Je hezké se cítit jako žena.

Dobré ráno, jsem v pohodě. Děkuji za objetí a pohlazení místo mého tatínka 🙏🏻🤗

Pomáhalo mi, že Milan se mě ptal, jak se cítím, jak věci prožívám během ošetření. Cítila jsem se respektovaná a také tempo bylo pomalé. Uvědomila jsem si, jak je důležité dostávat masáž v respektu, v pomalosti, citlivě. Oceňuji citlivost, pomalost a jemnost, ale i vedení. Potřebovala bych delší čas, a aby byly zahrnuty další části těla. Abych nemusela cestovat tak daleko, byla jsem unavená.

Lenka Lorien

Osvobozování pánve

Cítila jsem se vedle tebe bezpečně a tvůj klid mi dával možnost se otevřít.

Snad poprvé ve svém životě mám druhý den pocit ze setkání s mužem, že jsem nebyla zneužita, že vše probíhalo, jak jsem chtěla.

Byl jsem velmi vděčná za krátký telefonát před. Tento typ masáže je i pro mě v mé situaci specifický. Vše probrat předem telefonicky, tak i na místě i vysvětlení praktické, co se bude dít, mi velmi pomohlo. Osobně si cestu seberozvoje procházím nyní intenzivně již déle a hodně i jen sama a spirituálně. Od sezení/masáže jsem chtěla a i dostala uvolnění sebe jako ženy, doteku i fyzického od muže. Nebát se odevzdat, nechat se opečovávat bylo to pro mě silné ,krásné, magické. Jsem připravená na fyzický vztah s mužem (cca po dvou letech rozpadu manželství). Největší bonus pro mě byl fakt, že to přišlo v pravý čas od pravého člověka. Milana jsem poznala několik měsíců zpět na akci intuitivního tance, kde mi pochval můj dar hlasu a nazval ho domovem. Málokdo si dovolí mi k mému daru něco říct. Pouto se vytvořila, a tak když vypsal, že začne nově masírovat, cítila jsem to. Jak jsem psala, uvítala jsem pohovor na téma, co si řeším, co chci, co může nabídnout a nastavení hranic. Velmi bych poděkovala za vnitřní sílu a vedení k láskyplnosti odevzdání se. Jeho mužné opečování mne velmi obohatilo na všech úrovních. Extra oceňuji, že se nezalekl ani mé specifičnosti, ani mé extra velikosti :). Zmínila jsem již ústně, že bych uvítala, jak je člověk převážně nahý, klidně i vyšší teplo nebo místo sárongu i k dispozici deku. Věřím, že jiní lépe využijí povídací/koučovací část, to já osobně tolik nepotřebuju. Mně to celé sedlo nádherně, ani moc, ani málo, ani nechybělo, ani nepřebývalo. Bylo to vážně nádherné. Cítím se opečovávaná, vlastně i pomilovaná, aniž by byla překročena má hranice intimity jen pro partnera. 

Lenka Landová

Kašmírská masáž

Chci se s tebou dál potkávat a mít tě jako takovou jednohubku, kdy čas od času si mohu ochutnat, jakého muže bych chtěla vedle sebe mít.

Váš názor mě zajímá

SLOSOVÁNÍ ODPOVĚDÍ O CENY VE FORMĚ KOUČINU ČI MASÁŽE JIŽ 19. 11. 2024 

Budu rád, když mi zanecháte zpětnou vazbu na naše setkání, web nebo cokoliv jiného.