co koučink přináší?

Provázení k životní změně a rovnováze

Jak pracuji

Jsem tu pro vás

=

Při koučinku se opírám o svůj výcvik ze školy Results & Emotions (RE kouč) a o Desatero kouče. Škola vychází z poznatků pozitivní psychologie a neurovědy.

=

V úvodu si ujasníme, co vás přivedlo ke mně, jaká jsou vaše očekávání a co mohu reálně nabídnout. Stanovíme společně zadání, téma, pravidla a hranice.

=

Garantuji vrácení uhrazené částky, pokud by vás moje provázení nikam neposunulo a nic se vám v životě nezměnilo.

=

Koučink je i pro vás, co jste se rozhodli pro změnu ve svém životě a hledáte cestu, jak si to finančně dovolit. Nabízím možnost vytvoření splátkového kalendáře přímo na míru vašich možností. Každá situace má své řešení.

=

Můžeme se setkat v Praze, Říčanech (studio Moksha), online, u stolu nebo v přírodě (rád koučuji venku). Případně po dohodě u vás.

Otázky a odpovědi

Kolikrát je nutné absolvovat sezení s koučováním?

1x?
Ano, pokud už máte rozhodnuto a potřebujete si svůj plán pouze s podporou průvodce ujasnit.

5x a více?
Ano, pokud máte 1 téma, které si potřebujete rozklíčovat a nastavit si plán k jeho změně.
Spolupráce na 1-2 měsíce dle možností a potřeby klienta.

10x a více?
Ano, pokud máte 3-4 témata, která potřebujete rozklíčovat a nastavit si plán k jejich změně, k procvičování a vytváření nových návyků.
Spolupráce na 3-6 měsíců dle možností a potřeby klienta.

Co získám dlouhodobým koučinkem?

  • plán a odvahu pro vlastní změnu
  • víru v sebe a svojí sílu
  • úlevu a uvědomění si svých možností
  • pojmenování snů a cesty k nim
  • podporu pro vytváření a procvičování nových návyků
  • zvědomění vlastních zdrojů a schopností

Kolik stojí koučink?

Slýchávám nebo čtu po setkáních

Cítím úlevu vidět to pod jiným uhlem pohledu!

Ještě to nemám, ale už vím jak 🙏🏻

Vybral jsem si dobře. Milan je fajn člověk, rozuměli bychom si určitě i v běžném životě. Vždy se mě snažil směrovat, když jsem se moc myšlenkově rozvášnil. Stavěl mě opět na zem, do přesných, dílčích, termínově ukotvených cílů. Kontakt s ním mi rozhodně pomohl! 

Díky za projekt Růžová mašinka! Vybral jsem si kouče, se kterým jsem strávil několik smysluplných hodin. Kontakt s ním mi výrazně pomohl rozhodnout se a rozjet některé životní změny. Projekt doporučuji!  

Radek Špáta

Koučink v rámci Růžové mašinky

Milane,
jsem vděčná za naše setkání a tu krásnou energii,  která z Tebe jen srší. No a co teprve tvůj koučink, který mi pomohl mnohé ujasnit. Doporučuju všem. kdo potřebuje trochu povzbudit a dodat energii. Koučink s Milanem Ti pomůže nalézt odpovědi na Tvé otázky. Uvědomíš si, že vše co si přeješ, se může stát realitou. A taky se stane, to garantuju! Stačí tomu uvěřit. Milan k tomu umí krásně nakopnout. Jeho postup je systematický, přesný a velmi profesionálni. Zároven celý koučink probíhá v příjemné atmosféře a nabijející energii, at už je to osobní setkání, či online.
Milan je prostě kouč jak má být a já mu z celého srdee děkuju za to, že dělá přesně to, co dělá a tím si plní své posláni. Neváhej a zkus koučink, jednu z metod, která mi ukázala, že sny se plní! Milane, velký dík za to, že využíváš svůj dar kouče naplno. Svět Tě potřebuje. Vie, než kdy jindy! S láskou, Michaela
Míša Yoga

Noční směna, Healing festival

Během koučování mi pomáhaly otázky a struktura rozhovoru, které někam směřovaly. 
Mnoho mých obav se rozpustila, uvědomil jsem si, že znám odpovědi na své otázky, aniž bych se musel složitě zamýšlet. 
A vyzdvihl bych u kouče klid, nadhled, osobní zkušenost s diskutovaným tématem, tím i větší míru pochopení a empatie. 
Na mě to byl docela fofr, dokázal bych se na to téma bavit více času a jít do větší šíře i hloubky zřejmě mi bude vyhovovat větší časová dotace.
Jiří Veltruský

Koučink

Koučování je super!

Děkuji za Tvoje vhledy a jiné úhly pohledu, to je super.

Při koučování mi pomáhaly otázky na zamyslenie odkiaľ beriem energiu na zvládnutie tohto ťažkého obdobia. Niekedy keď boli odpovede znovu použité ako rekapitulácia, zhrnutie toho ako to mám, mi to prišlo ako zvláštne, ba až zbytočné, ale potom som uvidela, že došlo k hlbšieho zjednoteniu si toho o co vlastne v tom mojom vnútri a živote ide.

Uvedomila jsem si, že sa potrebujem venovať aktivitám, ktoré mi prinášajú radosť a energiu. A že je dobré ich mať viac na výber.

Vyzdvihujem na koučovi, že ma vlastne priviedol k tomu, čo je mojim zdrojom. Aj keď o mne nič nevedel, to vedenie cez otázky bolo úplne trefné a môžem z toho prakticky čerpať. Prehĺbil mi to, čo som vedela a rozvetvilo sa to a viac som si uvedomila, čo potrebujem robiť a zároveň čo v tom živote robím rada 🙂

Predsa len to kladenie otázok by som možno očakávala inak, síce to viedlo k výsledku, ale bola som z toho mierne akoby až podráždená. Možno by mi pomohlo vysvetliť viac ten proces prečo to je….že sa opakujú tie otázky a moje odpovede, že ide o upevňovanie.

Daniela Vladimirova

Koučink

Můj kouč mě nechal přicházet si na nápady a neradil mi.

Koučování od Růžové mašinky mi dalo především čas a prostor ujasnit si, co potřebuji. Následně jsem si sestavila akční kroky. To bylo zásadní a velmi mi to pomáhalo posunout se k cíli. Sezení byla velmi příjemná, i když náročná na formulaci odpovědí. Ze zkušeností čerpán i teď.

Jindra N., pedagog

Koučink v rámci Růžové mašinky

Koučováni s Milanem bylo pro mě velmi zajímavé. Zjistila jsem, že neisem koučovací typ, Milan je profesionál, pevně vedl celé sezení a vhodnými otázkami mě vedl k sobě. Na začátku jsme vybrali témata, na která se zaměříme. Na konci sezení jsem měla sezn toho, na co se zaměřit u sebe a doporučení jak se zlepšit. Nicméně mi bylo přijemnější, když jsme si na konci hodiny povídali, Milan je milý a otevřený člověk a děkuji a jsem vděčná za tuto zkušenost. Věřím, že pomůže ještě mnoha lidem. 

Jana Vorlíčková

Koučink

Beru koučink v pohodě. Po mých zkušenostech z etikoterapií a šamanismu tento způsob vnímám jako jiný způsob terapie, který u člověka pomůže odhalit skryté vzorce chování a vnímání. Což je skvělé do začátku a pro zavřené lidi.

Pamatuju si to jako dnes, když jsem v soutěži vyhrála jeden termín s koučem Milanem. Takový ten moment, který mění život. Moc děkuji za to, že jsi mi byl tři měsíce průvodcem a společně jsme si tu cestu náramně užili…Mohli jsme se spolu zasmát, i slzička nejednou ukápla…nic nebylo nemožné. Objevil ses v mém životě, jak už to s průvodci bývá :)) v ten nejlepší možný moment. Probudil jsi více mého vnitřního muže a celá má vnitřní rodina začala efektivně spolupracovat pro dosaženi vysněných cilů. Co jsme na tom prvním výhernim terminu vyslali do Vesmíru, se v rámci naší další spolupráce opravdu proměnilu v realitu…
Koučink s Milanem mohu doporučit každému, komu přijde do cesty, můžete se těšit na zábavnou. přátelskou a inspirativní jízdu (kdy se ale i pěkně maká!) a především na důvěrné, láskyplné vedení, řadu užitečných tipů a skvělé úspěchy, kterých v životě dosáhnete.
Děkuji mockrát.
Lucie Ali Hrubcova

Koučink

Při koučování mi pomáhalo vedení a dotazování. Uvědomila jsem si, že některé věci jsem říkala dvakrát, zřejmě jsou pro mě důležité, a taky utřídit si myšlenky, co opravdu chci. I když jsem byla v ten moment pod tlakem, uvědomila, že je vlastně všechno jedno a záleží to hlavně na mě… Myslím, že to bylo tak, jak to pro mě mělo být, pomohlo mi to si uvědomit, jak se cítím uvnitř, abych pak věděla, jak se rozhodnout a nebýt zasekaná.

Lucie Koníčková

Koučink

Ano, některá setkání nejsou náhodná. Každý z nás si do svého života přitáhne právě toho učitele, průvodce, kterého v ten daný okamžik potřebuje. Dříve jsem to nechápala, netušila, neznala. Hledala odpovědi ve vnějším světě. Byla často v roli oběti. Dnes isem stejně jako Milan na cestě, na cestě zpátky k sobě. Ke svým hodnotám, ke svému srdci. Děkuji Milanovi, že se stal i on na mé cestě jednim z mých průvodců. Byla jsme a možná ještě stále v určitých situacich jsem, tou SILNOU holkou, co všechno zvládne sama. Co se u mně však změnilo po koučinku s Milanem, je ten pocit, že už nemusim. Nemusím vše zvládnou sama, když potřebuji můžu se o jednoho silného muže co mě ustojí opřít…Diky Milane, za tvůj čas, tvou energii, tvé vhledy a tvé někdy až moc silné těžké otázky na tělo, které mě donutí se opravdu vrátit k sobě a zamyslet se! 🌹 Má reference. Mé poděkování 🍀

Jana Slezáková

Koučink

Váš názor mě zajímá

SLOSOVÁNÍ ODPOVĚDÍ O CENY VE FORMĚ KOUČINU ČI MASÁŽE JIŽ 19. 11. 2024 

Budu rád, když mi zanecháte zpětnou vazbu na naše setkání, web nebo cokoliv jiného.